Σφαιρόπουλος: "Πρέπει πάντα να είμαστε πνευματικά έτοιμοι". Γιατζόγλου: "Θέλουμε πλέι μέικερ"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αμυντική προσήλωση των παικτών του στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού με την Καβάλα, ενώ ο Στιβ Γιατζόγλου για την ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ.

Σφαιρόπουλος: "Πρέπει πάντα να είμαστε πνευματικά έτοιμοι". Γιατζόγλου: "Θέλουμε πλέι μέικερ"
Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε εν μέρει ικανοποιημένος απ' όσα είδε απέναντι στην Καβάλα και φυσικά το αποτέλεσμα.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε: " Είναι σημαντική νίκη για εμάς, γιατί κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο και χρειάζεται ειδική διαχείριση. Η Καβάλα μετά την αλλαγή προπονητή έδειξε διαφορετικό πρόσωπο. Με τον Άρη ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο και απέναντί μας ακόμη καλύτερη. Περιμέναμε πως θ' αντιδράσει γιατί ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς με τον νέο κόουτς.

Θεωρώ πως με την άμυνα μας είχαμε τον έλεγχο του ματς, εκτός από το δεύτερο δεκάλεπτο γιατί χαλαρώσαμε και δεχτήκαμε πολλά τρίποντα. Μετά το ημίχρονο, όμως, πήραμε και πάλι διψήφια διαφορά και την κρατήσαμε σε όλο το παιχνίδι. Οταν έχεις τραυματισμούς και δεν έχεις όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, είναι μειονέκτημα. Αλλά το ότι κερδίζουμε είναι σημαντικό.

Προφυλάξαμε τον Παπαπέτρου, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του. Η ομάδα είναι ομάδα, δεν θέλω να στέκομαι στα προβλήματα και θα πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι και σωματικά, αλλά και πνευματικά. Στον Ολυμπιακό είμαστε και θα πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Ο Στιβ Γιατζόγλου σχολίασε από την πλευρά του: " Δεν νομίζω πως να υπήρχε κανείς στο γήπεδο που να μην ήξερε το τελικό αποτέλεσμα. Το ερωτηματικό ήταν το πως θα εξελιχθεί το ματς. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος όταν λήγει ένα παιχνίδι. Αυτό είναι δεδομένο. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια και αυτό ήταν λόγω κακής συγκέντρωσης. Το πρόβλημα ήταν στην επίθεση. Χρειαζόμαστε έναν πόιντ γκαρντ γιατί έχουμε ένα 2αρι που τον βάζουμε στη θέση του πλέι μέικερ και είναι ένα ψάρι έξω από το νερό του. Γι’ αυτό πρέπει να πάρουμε έναν πόιντ γκαρντ. Τα 19 λάθη φανέρωσαν το πρόβλημα που έχουμε στην οργάνωση.

Τα κεφάλια κάτω και να κάνουμε δουλειά. Έχουμε το μεγάλο παιχνίδι με το Ρέθυμνο για να μπούμε στο παιχνίδι σωτηρίας γιατί τώρα είμαστε υποβιβασμένοι. Βομβαρδιζόμαστε από προτάσεις για παίκτες, αλλά πρέπει να βρούμε τον σωστό. Δεν θέλουμε one man show, αλλά κάποιον που να μπορεί να βοηθήσει. Τα συναισθήματα μου όταν παίζω απέναντι στον Ολυμπιακό είναι γνωστά, ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που όποτε με βλέπει χαίρεται. Ήμουν παίκτης πριν από 30 χρόνια του Ολυμπιακού, τώρα είμαι προπονητής στην Καβάλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK