• 29 Μαρτίου 2024,

Μαρία Ζαχαρούδη: «Νέος στόχος η πρόκριση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα» 

 Μαρία Ζαχαρούδη: «Νέος στόχος η πρόκριση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα» 

Η πρωταθλήτρια του ΟΚΑΚ Μαρία Ζαχαρούδη μίλησε στον Τάσο Πατσίδη για τη συμμετοχή της στα «Δαβιτζόγλεια» αλλά και τις επόμενες διοργανώσεις που θα λάβει μέρος μέχρι το τέλος της σεζόν στον κλασσικό αθλητισμό. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Ευχαριστημένη από την παρουσία σου στα «Δαβιτζόγλεια»;

Απάντηση: Είμαι πολύ ευχαριστημένη για το λόγο ότι πριν μια εβδομάδα αγωνιζόμουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων και ήμουν πολύ κουρασμένη. Στην Καβάλα ήρθα για μια δυνατή προπόνηση. Έκανα ατομικό ρεκόρ στα 100 εμπόδια παρά τον αντίθετο άνεμο και αυτό είναι πολύ θετικό. Στο ακόντιο έκανα μια σχετικά καλή επίδοση, πολύ καλύτερη από αυτή που έκανα στο Έπταθλο την προηγούμενη εβδομάδα.

Είμαστε ευχαριστημένοι και όλα πηγαίνουν πολύ καλά για το Πανελλήνιο που έρχεται.

Ερώτηση: Το Πανελλήνιο Συνθέτων  είναι ο επόμενος στόχος σου;

Απάντηση: Ακριβώς. Θέλω να κάνω ένα ατομικό ρεκόρ και να επιβεβαιώσω την καλή μου κατάσταση. Θα προσπαθήσω να κερδίσω την πρόκριση για το Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Έμεινες ευχαριστημένη από την προσπάθεια σου στην Πορτογαλία;

Απάντηση: Ήταν η πρώτη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα να αγωνίζομαι με  τόσες πολλές μεγάλες αθλήτριες. Η επίδοση δε μου βγήκε αλλά ήταν μια εξαιρετική εμπειρία που με κάνει πιο «πλούσια» στο να είμαι την άλλη φορά περισσότερο έτοιμη.  Επίσης να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε ένα μεγάλο αγώνα.

Αυτό ίσως να είναι και το βασικότερο.

Ερώτηση: Αν και υπάρχουν ακόμη αγώνες, θεωρείς ότι είναι η καλύτερη σου χρονιά η φετινή; 

Απάντηση: Είναι μια πολύ καλή χρονιά. Μπορεί να μην έπιασα το όριο για τη Σουηδία όμως ήδη έχω κάνει ένα ατομικό ρεκόρ με πέρσι με 370 βαθμούς παραπάνω. Είναι πολύ θετικό και έχω ένα ακόμη Έπταθλο όπου μπορώ να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο. Εγώ και ο προπονητής μου είμαστε σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένοι με την τόσο πολύ μεγάλη εξέλιξη.

 

Διαβάστε επίσης