Χρονόμετρο

    Γενική Συνέλευση του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Πιερίας Κοιλάδας και δεσμεύσεις Κ. Αντωνιάδη

    Δημοσιεύτηκε στις

    Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 στη Μεσορόπη, οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Πιερίας Κοιλάδας, όπου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν άμεσα τον ΤΟΕΒ και συγκεκριμένα σημείωσε: α) έχει ήδη δημοπρατηθεί το έργο: «Ανόρυξη υδρογεώτρησης αγροκτήματος Ποδοχωρίου προϋπολογισμού 50.000 ευρώ και β) η ΠΕ Καβάλας προτίθεται να προβεί στην αγορά νέων βανών και στην αντικατάσταση των ήδη αποσαθρωμένων επιφανειακών σωλήνων με νέους γαλβανιζέ σωλήνες, για να μειωθεί η απώλεια ύδατος που σήμερα χάνεται λόγω διαρροών.

    Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Φράγμα Μαρμαρά, του οποίου η κατασκευή ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2020 και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η διαδικασία πλήρωσης του νερού.


    Δημοσιεύτηκε στις

    Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.