ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Καθημερινή είναι η προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Καβάλας, το οποίο ως και χθες το βράδυ περίμενε αποτελέσματα 16 τεστ ασθενών του για τον κορωνοϊό. Όσοι ασθενείς έχουν πυρετό ελέγχονται. Μέχρι να υπάρξει αποτέλεσμα τους δίδεται εντολή να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Εντός της εβδομάδας το Νοσοκομείο ελπίζει ότι θα λειτουργήσει το εργαστήριο του για να μπορεί να κάνει μόνο του το τεστ της νόσου. Διευκολύνει το προσωπικό του Νοσοκομείου με τα δρομολόγια των λεωφορείων του το Αστικό ΚΤΕΛ.

 

Νέα περικοπή των δρομολογίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Οι λογιστές φοροτεχνικοί με ανακοίνωση τους ζητούν χρόνο από τους πελάτες τους για να ενημερωθούν επί των μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων. Δεν λειτουργούν από χθες οι υπηρεσίες ταμείων της ΔΕΥΑΚ. Ελεύθερη η στάθμευση στα δημοτικά πάρκινκ αφού οι μισθωτές αποχώρησαν προσωρινά. Στα φαρμακεία της Θάσου θα υπάρχουν από σήμερα έντυπα μετακίνησης των πολιτών. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών συνεργάζεται με εταιρία σεκιούριτι για την προστασία των επιχειρήσεων που δεν λειτουργούν.

 

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας ο Θόδωρος Μουριάδης άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνουν δεκτά τα περισσότερα αιτήματα που έθεσε υπόψη του ο Εμπορικός Σύλλογος. Όπως ανακοίνωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης εφαρμόζονται από σήμερα μέτρα ελέγχου μετακινήσεων και στους πρόσφυγες του «Ασημακοπούλου». Ο Ιατρικός Σύλλογος συγκεντρώνει χρήματα για αγορά μηχανημάτων και υγειονομικού προστατευτικού εξοπλισμού. Ερωτήσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κορωνοϊού υπογράφει η Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Συστάσεις έκανε σε πολίτες που κυκλοφόρησαν χθες στην Καβάλα η Ελληνική Αστυνομία. Διευρύνεται το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι. Αναστολή λειτουργίας των παιδικών χαρών του Δήμου Καβάλας. Διακόπτει τη λειτουργία του και το γραφείο του συλλόγου των Εβριτών. Διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού από τη Δ. Βιβλιοθήκη και την ομάδα των Παραμυθάδων. Δεν θα γίνει καμία εκδήλωση σήμερα ή αύριο στην Καβάλα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

 

Διαβάστε επίσης