• 20 Απριλίου 2024,

Καλώς ήρθαν τα 32άρια και βάλε !

 Καλώς ήρθαν τα 32άρια και βάλε !

Αν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε η καλοκαιρινή σαιζόν αυτό το τριήμερο πήρε μπρος και η τουριστική μηχανή της περιοχής με  Βούλγαρους και Ρουμάνους να πραγματοποιούν τις γνωστές τους αποβάσεις.

Από το απόγευμα της Παρασκευής την καταλάβαινες την διαφορά.

Παληό – Ηρακλείτσα και Πέραμο ζίγκα στους Βούλγαρους και τους Ρουμάνους που για άλλο ένα καλοκαίρι δίνουν τα ρέστα τους για την περιοχή μας.

Μπορεί στους προορισμούς πρώτης γραμμής που είναι τα νησιά των Κυκλάδων η Κρήτη και τα Επτάνησα η κατάσταση να είναι νωχελική και μουδιασμένη αλλά στον δικό μας Νομό είναι σα να μην πέρασε μια μέρα.

Λες και δεν υπήρξε ποτέ η υγεινομική κρίση του Covid- 19.

Υπάρχει η ίδια διάθεση για διακοπές και διασκέδαση από τους Βαλκάνιους όπως τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Απλά φέτος το καλοκαίρι μας κυνηγάει ο χρόνος αφού η καλοκαιρινή σαιζόν θα είναι κουτσουρεμένη και θα πρέπει να προλάβουμε να κάνουμε μέσα σε δύο μήνες όλα αυτά που κάναμε μέσα τέσσερις.

 

Στο ερώτημα μου γιατί αυτοί οι Βαλκάνιοι με τις κουρσάρες που κάνουν ένα σκασμό λεφτά προτιμούν τη Νέα Πέραμο και όχι την Μύκονο η απάντηση είναι ότι την ΜΥΚΟΝΟ δεν την ξέρουν ακόμα πέρα του ότι οι παραλίες του Νομού Καβάλας είναι σχετικά δίπλα τους.

Όπως δεν γνωρίζανε την Θάσο και την μάθανε , όπως δεν γνωρίζανε την Τουρκία και την μάθανε και αυτή.

Οι Βαλκάνιοι όσο έρχονται θα μαθαίνουν.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη που υποστηρίζει ότι δεν είναι και τόσο φραγκάτοι όσο φαίνονται και για αυτό δεν απομακρύνονται από τα όρια του Νομού μας.

Ακόμα και οι αυτοκινητάρες με τις οποίες κατεβαίνουν τις νοικιάζουν αλλά για να νοικιάσεις για παράδειγμα μία Bentlley 4.000 κυβικών θα πρέπει να ξοδέψεις και ένα χιλιάρικο σε καύσιμα στο πήγαινε – έλα.

Δεν μπορεί ο καθένας ή αν θέλετε ένας μέσος Βούλγαρος να νοικιάσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

 

Το τριήμερο αυτό σπάσαμε το φράγμα των 30 βαθμών και είμαστε έτοιμοι για τα καλύτερα για τον μήνα Ιούλιο που νομίζω ότι η θερμοκρασία θα είναι μόνιμα και σταθερά μεταξύ 32 και 35 βαθμών.

Τέλος οι δροσιές και οι πικέ οι κουβερτούλες.

Όσο δορσιστήκαμε , δροσιστήκαμε.

Από σήμερα Τρίτη ξεκινάει το πάρτι.

H ανώτερη θερμοκρασία αυτής της εβδομάδας θα είναι οι 35 βαθμοί και θα τους ζήσουμε Τετάρτη ή Πέμπτη , γεροί να είμασττε.

Καλή σας ημέρα και

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης