• 29 Μαρτίου 2024,

40 χρόνια ΣΦΑΟΚ-  Γαλάζιοι Αργοναύτες

 40 χρόνια ΣΦΑΟΚ-  Γαλάζιοι Αργοναύτες

Μπαίνοντας στο 2021 νιώθουμε υπερήφανοι ως μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΟΚ Γαλάζιοι Αργοναύτες γιατί φέτος ο σύνδεσμος της πόλης μας γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του.

Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο δεν μας επιτρέπει να προβούμε σε διάφορες προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 40 χρόνων ένδοξης λειτουργίας!

Είμαστε υπερήφανοι γιατί ως πιστοί στρατιώτες της ομάδας και μέλη του συνδέσμου, έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατάμε έναν ιστορικό σύνδεσμο παρ’ όλες τις δυσκολίες που επικρατούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Οι Γαλάζιοι Αργοναύτες στήριξαν, στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν με την παρουσία τους στα γήπεδα της χώρας τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και τα τμήματα του ερασιτέχνη! Οι δράσεις μας πολλές τόσο σε φιλανθρωπικό όσο και σε γηπεδικό κομμάτι.

Η φωνή μας ισχυρή με ανακοινώσεις, με ραδιοφωνικές εκπομπές, με πράξεις τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας!

Είμαστε υπερήφανοι γιατί υπηρετούμε έναν σύνδεσμο που μεγάλωσε γενιές και γενιές γνήσιων ΑΟΚτζήδων δίνοντας το βροντερό παρόν σε όλα τα πέταλα, τόσο στις ευχάριστες όσο και στις δυσάρεστες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου.

Πιστέψτε μας δεν είναι καθόλου εύκολο να υπηρετείς μια ομάδα που έχει δεχτεί τόσο πόλεμο από το κράτος και την πολιτεία! Δεν θα εμβαθύνουμε στις δυσκολίες είναι γνωστές στο πανελλήνιο! Πολλοί καβαλιώτες γύρισαν την πλάτη στην ομάδα όμως ο σύνδεσμος ποτέ!

Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια μας να υπηρετούμε την Αργώ σε όλους τους τομείς, είμαστε η ασπίδα της ομάδας και καλούμε ολόκληρη την πόλη να σταθεί δίπλα μας! Να ταξιδέψει μαζί μας, να οργανωθεί και να συσπειρωθεί για το καλό του ΑΟΚ. Ο ΑΟΚ και οι Γαλάζιοι Αργοναύτες πορεύονται πάντα αλληλένδετα από το 1981 μέχρι και σήμερα συμπαρασύροντας γενιές φιλάθλων στην μαγεία της εξέδρας!

40 ένδοξα χρόνια Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ο.Καβάλα Γαλάζιοι Αργοναύτες.

(Πηγή Facebook Γαλάζιοι Αργοναύτες)

Διαβάστε επίσης