Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λιγνάδης: Έφτασε στις φυλακές Τρίπολης - Οι πρώτες εικόνες

Offsite Team
- 26.02.2021

Λιγνάδης: Έφτασε στις φυλακές Τρίπολης - Οι πρώτες εικόνες

Thumbnail
Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης

Την ίδια ώρα, δύο νέες καταγγελίες για βιασμό ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, έφτασε λίγο μετά τις 16:00 στις φυλακές της Τρίπολης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τμήμα Μεταγωγών τον παρέλαβε από το κτήριο της ΓΑΔΑ όπου κρατείτο προκειμένου να μεταφερθεί.

Σημειώνεται πως αποφασίστηκε να προφυλακιστεί στις συγκεκριμένες φυλακές, όπου δεν βρίσκονται πάνω από 110 κρατούμενοι, καθώς εκεί κρατούνται άτομα με παρόμοια αδικήματα.

Το πρωί δέχθηκε επίσκεψη από συγγενικό του πρόσωπο το οποίο του πήγε κάποια προσωπικά του αντικείμενα ενώ δεν εθεάθη ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Οι νέες καταγγελίες

Σε αποκαλύψεις για δύο νέες περιπτώσεις βιασμού προχώρησε η δικηγόρος του Βασίλη Κ. -ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του Λιγνάδη- Μαρία Κουρτέση.

Και τα δύο θύματα τότε ήταν ανήλικα, όπως διευκρίνισε η ίδια.

«Τότε ήταν 17 ετών και σήμερα είναι ενήλικες» δήλωσε η κ. Κουρτέση, μιλώντας στο Star. Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για περιστατικά του 2015.

«Τα περιστατικά που σας λέω δημόσια δεν έχουν σχέση με κέντρα φιλοξενίας, με ΜΚΟ ή οτιδήποτε. Είναι παιδιά που δεν έχουν σχέση με σχολές, είναι παιδιά που δεν έχουν σχέση με παιδιά ου ήταν έστω σε εργαστήρια θεατρικά. Δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο του θεάτρου» είπε στη συνέχεια.

Τα δύο παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τα άλλα θύματα, πλην του ενός που γνώριζε ένα από τα άλλα θύματα διότι «εναλλάσσονταν» εκείνη την περίοδο, όπως υπογράμμισε η δικηγόρος. Κοινός σύνδεσμος για τη γνωριμία τους ήταν ο κ. Λιγνάδης.

«Υπάρχουν περιστατικά πολλά. Και στο δικό μου γραφείο έχουν έρθει περιστατικά και μπορεί να ‘χουν πάει και σε άλλα γραφεία. Έρχονται παιδιά τα οποία καταγγέλλουν με κάθε λεπτομέρεια σοβαρότατα αδικήματα. Είναι το αδίκημα του βιασμού. Αφορούν το ίδιο άτομο».

Τέλος, η κ. Κουρτέση τόνισε πως πρόκειται για «βαθιά τραυματισμένα παιδιά».

Home