Χρονόμετρο

    Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου: Συνεχίζονται δενδροφυτεύσεις, αναδασώσεις και εξωραϊσμοί, σε κοινόχρηστους χώρους

    Δημοσιεύτηκε στις

     

     

    Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία του Δήμου Παγγαίου και του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων με την αμέριστη συμπαράσταση της Κοινωφελούς Επιχείρησης, που αφορά δενδροφυτεύσεις, αναδασώσεις και εξωραϊσμούς, σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας, με την συνεργασία των Δημοτικών Συμβούλων, των Τοπικών Συμβούλων, των πολιτιστικών συλλόγων, του εμπορικού συλλόγου παραλίας Οφρυνίου, των γεωπόνων του Δήμου μας, μαθητών και εθελοντών σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 11.4.21 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί δεντροφύτευση στις παραλίες Οφρυνίου, Ορφανίου, Κάριανης.

    Παρακαλούνται όσοι συμμετέχουν στην δεντροφύτευση να έχουν μαζί τους μάσκα ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του covid-19

    Σημεία συνάντησης:

    -Π. Οφρυνίου 10:45 Κεντρική Πλατεία

    -Π. Ορφανίου 10:45 Κεντρική Πλατεία Ορφανίου

    -Π. Κάριανης 10:45 Εν’ Πλω.

    Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την επόμενη Κυριακή 18.4.21 και ώρα 11:00 οι δράσεις μας θα συνεχιστούν στις δημοτικές ενότητες Ελευθερούπολης, Ελευθερών και Πιεραίων.

     


    Δημοσιεύτηκε στις

    Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.